Donacije dobrih ljudi i dalje pristižu u Crveni križ

Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi 28. prosinca 2020.
23/12/2020
Marija Čižmek primila je priznanje HCK kao kandidatkinja za volontera godine.
24/12/2020

KOPRIVNICA – Plemeniti ljudi, velikog srca i dalje svojim donacijama uveseljavaju korisnike Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na čemu smo svima beskrajno zahvalni.

Sve donacije nas jednako raduju, a posebno valja izdvojiti pojedinačne donacije koje naši sugrađani sami donose u naše središte, darujući onoliko koliko mogu s namjerom pomoći nekome kome je pomoć potrebnija.

Naša volonterka i članica Odbora GDCK Koprivnica Anica Desnica odlučila se za sudjelovanje u akciji Hrvatskog Crvenog križa poslovni poklon ‘Vaš dar za pravu stvar’ te je napunila torbu s više od 12 kilograma raznih prehrambenih namirnica koja je posebno razveselila jednog našeg korisnika.

Djelatnici Osnovne škola Gola u predblagdansko vrijeme pomogli su sumještanima kojima je pomoć najpotrebnija tako što su prikupili oko 150 kilograma osnovnih prehrambenih namirnica u sklopu akcije ‘Vaš dar za pravu stvar’. Sve to raspoređeno je u 30 paketa i podijeljeno obiteljima na području općine Gola uz pomoć volontera Crvenog križa.

Zahvaljujemo i djelatnicima Odjela radiologije Opće bolnice “Dr. Tomislav Bardek”, Koprivnica koji su donirali 25 kilograma prehrambenih namirnica i 16 komada higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu. Tako će i njihova donacija uljepšati blagdane onima kojima je pomoć sada najpotrebnija.

Javna vatrogasna postrojba Koprivnica razveselila nas je donacijom od ukupno 135 kilograma prehrambenih namirnica i 50 komada higijenskih potrepština, a Müller trgovina Koprivnica sa devet adventskih kalendara kojima su se oduševili naši najmlađi korisnici.

Hrvatski Crveni križ dostavio nam je 200 paketa s prehrambenim namirnicama i 864 komada Nesquik čokoladnog mlijeka i 567 čokoladica Kit Kat za korisnike Socijalne samoposluge.

OPG Matija Mesarić iz Belice doniralo je 2 tone krumpira, dio kojeg smo podijelili korisnicima Pučke kuhinje i Socijalne samoposluge i dio će se koristiti za pripremu obroka u Pučkoj kuhinji.

Hvala svim koji su nam sa svojim donacijama pomogli da uljepšamo blagdane onima kojima je pomoć najpotrebnija.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content