Koprivnički Crveni križ sudjelovao na Danu za znanost

Predsjednik Republike Hrvatske odlikovao dobrovoljne darivatelje krvi
25/05/2022
Članovi interventnog tima na edukaciji na Pagu
09/06/2022

KOPRIVNICA –  U subotu, 4. svibnja 2022. godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjelovalo je na 7. Danu za znanost koji je održan u koprivničkoj Gimnaziji ‘Fran Galović’.

Volonteri GDCK Koprivnica  Karla Rogelj, Lara Vulić te Patrik i Karla Kolarek pod vodstvom Kristijana Kolareka , zaposlenika GDCK Koprivnica tom su prilikom prezentirali ‘ pijane ‘ naočale koje realistično dočaravaju utjecaj alkohola i drugih opijata kao i osnove pružanja prve pomoći unesrećenoj osobi.

Sudeći po gužvi na mjestu prezentiranja obje prezentacije su izazvale veliko zanimanje posjetitelja koji su izrazili zadovoljstvo viđenim.

Cilj projekta Dana za znanost je okupiti što veći broj sudionika svih uzrasta koji će, prema vlastitom odabiru, interaktivno sudjelovati u nizu aktivnosti s područja fizike, elektrotehnike, matematike, kemije, biologije, geografije, psihologije i robotike. U sportskoj dvorani Gimnazije, kao i oko dvorane, posjetitelji su mogli sudjelovati u raznim predavanjima i radionicama koje su prezentirane na zabavan način.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content