Gradski vijećnici pripremili roštilj za korisnike Pučke kuhinje

U Tjednu Crvenog križa otvaramo svoja vrata, pripremamo roštilj za korisnike i primamo učenike u podmladak
08/05/2018
Ravnateljice i predsjednici Gradskih društava Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i predsjednica županijskog društva na prijemu kod župana
09/05/2018

KOPRIVNICA – Vijećnici Grada Koprivnice, predvođeni predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom, gradonačelnikom Mišelom Jakšićem, njegovom zamjenicom Melitom Samoborec i  pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Koprivnice Anom Mlinarić donirali su namirnice, meso i krumpir te u utorak 8. svibnja pripremili roštilj za 170 korisnika Pučke kuhinje u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Organizatori akcije su i ovaj put bili Anica Desnica i Darko Tetec a Adrijana Vidović, Goran Kovačić, Bernard Vukušić i Saša Cestar uključili su se u pripremu i  podjelu vratine s roštilja, koja je uz krumpir salatu podijeljena korisnicima Pučke kuhinje za ručak.

Donacija hrane i priprema ručka tradicionalna je akcija vijećnika u prigodi obilježavanja Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja, a ujedno u tom tjednu obilježavamo i 17. godišnjicu rada naše Pučke kuhinje. Ova hvale vrijedna akcija održana je četvrtu godinu za redom na zadovoljstvo naših korisnika.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content