Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke održalo Skupštinu

GDCK Koprivnica započelo s podjelom paketa iz projekta „Humanitarni paket za sjevernu Hrvatsku“
13/12/2018
Gradonačelnik Jakšić i ove godine upriličio božićni ručak za korisnike Pučke kuhinje
13/12/2018

KOPRIVNICA- Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke održalo je u srijedu 12. prosinca 2018. godine redovnu Skupštinu na koju  se odazvalo 40-tak dobrovoljnih darivatelja krvi iz Podravke. Dobrovoljnim darivateljima krvi na njihovoj humanosti i solidarnost zahvalili su gosti ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković i zamjenica predsjednika Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Ljiljana Šajatović-Ivanković.

Izvješće o radu za proteklo razdoblje podnijela je predsjednica Društva Ines Kukec koja je istakla veliki doprinos dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke i više od 1100 darovanih doza u protekloj godini koje su se slile u krvotok solidarnosti. Prihvaćen je program rada za 2019. godinu u kojem su planirane nove akcije DDK kao i tradicionalni izlet dobrovoljnih darivatelja Podravke.

Na Skupštini je dodijeljeno 281 zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi za jubilarni broj davanja krvi u proteklom razdoblju.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content