U ponedjeljak 13. lipnja u KTC-u prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu

Članovi interventnog tima na edukaciji na Pagu
09/06/2022
Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno 108 kg hrane i 25 proizvoda higijene
13/06/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Ulici Ivana Česmičkog u ponedjeljak, 13. lipnja 2022. godine. Naši volonteri će tamo od 9 do 13 sati građanima dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimati donacije.

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno nedostaju ulje, brašno kao i razni prehrambeni artikli ( marmelada, kava, gotova jela, slatki proizvodi i sl.) stoga su takve donacije najpotrebnije. No i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti i biti velika pomoć. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima kod volontera u KTC-u u ponedjeljak ostave donacije za Socijalnu samoposlugu.

U prikupljanju donacija sudjelovat će umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content