U ponedjeljak 13. lipnja u KTC-u prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu

Članovi interventnog tima na edukaciji na Pagu
09/06/2022
Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno 108 kg hrane i 25 proizvoda higijene
13/06/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Ulici Ivana Česmičkog u ponedjeljak, 13. lipnja 2022. godine. Naši volonteri će tamo od 9 do 13 sati građanima dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimati donacije.

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno nedostaju ulje, brašno kao i razni prehrambeni artikli ( marmelada, kava, gotova jela, slatki proizvodi i sl.) stoga su takve donacije najpotrebnije. No i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti i biti velika pomoć. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima kod volontera u KTC-u u ponedjeljak ostave donacije za Socijalnu samoposlugu.

U prikupljanju donacija sudjelovat će umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content