Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno 108 kg hrane i 25 proizvoda higijene

U ponedjeljak 13. lipnja u KTC-u prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu
10/06/2022
Uoči Svjetskog dana darivatelja krvi, od 13. lipnja počinju akcije dobrovoljnog darivanja krvi
13/06/2022

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 13. lipnja 2022. godine, građani su donirali 108 kilogram različitih prehrambenih namirnica i 25 komada higijenskih potrepština. Hvala svima koji su pomogli!

Volonteri su kupcima dijelili letke s popisom proizvoda za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije. Građani su se odazvali pozivu i zahvaljujući donacijama prikupljenima u Robnom centru KTC u idućim danima ćemo moći pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi.  Pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju i u budućim akcijama.

Svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Među volonterima koji prikupljaju donacija su umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content