Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi 28. prosinca 2020.

Održana tradicija gradonačelnikovog božićnog ručka
22/12/2020
Donacije dobrih ljudi i dalje pristižu u Crveni križ
24/12/2020

KOPRIVNICA – Pri završetku smo 2020. godine koju ćemo pamtiti po otežanim uvjetima organiziranja i provođenja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, a kao posljedica epidemije koronavirusa COVID-19 u svim našim organizacijama u kojima se provode akcije darivanja krvi.

Dobrovoljni darivatelji krvi i u takvim uvjetima iskazali su svoju humanost i plemenitost te su u 2020. godini darivali do sada 5023 doze krvi!

Mnogi od naših dobrovoljnih darivatelja krvi i sami su osjetili djelovanje koronavirusa te nisu mogli biti darivatelji krvi kada su željeli.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zajedno sa Hrvatskim Zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba dogovorili su izvanrednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi, izlazeći ususret svima koji nisu bili u mogućnosti darivati krv u mjesecima iza nas.

Akcija će se održati

  1. prosinca 2020. godine od 13 do 16:30 sati

             u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Braće Radića 7.

Ako se osjećate zdravi, želite kao i mnogo puta do sada spasiti život darujući krv, pozivamo Vas da se odazovete akciji. Hvala Vam!

Za 2021. godinu izradili smo kalendar akcija dobrovoljnog darivanja krvi koji je dostupan u GD CK Koprivnica, te na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, kao i na našoj web stranici.

Želimo Vam ugodne blagdane i sretnu 2020. godinu!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content