Donacija neretvanskih mandarina iz programa FEAD

Posjet ravnatelja DUZS Koprivnici
09/11/2017
Akcije dobrovoljnog davanja krvi u ovom mjesecu započinju 13. studenog, a završavaju 17. studenog
10/11/2017

KOPRIVNICA-Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u petak 3. studenog 2017. godine dobilo je donaciju 1.400 kg mandarina u okviru promocije Fonda Europske pomoći za najpotrebitije FEAD, u suradnji sa Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava koje i ove godine organizira podjelu neretvanskih mandarina pučkim kuhinjama, socijalnim samoposlugama i pružateljima usluga smještaja i boravka za beskućnike na području Republike Hrvatske.
Podsjećamo, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava Upravljačko je tijelo nadležno za provedbu Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć 2014.-2020., financiranog sredstvima Fonda europske pomoći za najpotrebitije za razdoblje 2014. – 2020. godine (FEAD). Cilj Fonda europske pomoći za najpotrebitije je promicanje socijalne kohezije i socijalne uključenosti pridonoseći smanjenju siromaštva, posebice teških oblika siromaštva poput dječjeg siromaštva, beskućništva i nedostatka hrane.
Mandarine su podijeljene korisnicima pučke kuhinje, socijalne samoposluge te Općinskim društvima Crvenog križa na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

hck
hck

Odgovori

Skip to content