Dobrovoljni darivatelji krvi HEP Koprivnica održali svoju Skupštinu

Crveni križ pomaže najpotrebitijim osobama po svim općinama
28/02/2018
Dan civilne zaštite obilježen prijemom Stožera u županiji
06/03/2018

KOPRIVNICA- Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Hrvatske elektroprivrede u Koprivnici održalo je u petak 2. ožujka 2018. godine svoju redovnu Skupštinu. Okupljenim darivateljima krvi o provedenim aktivnostima  u proteklom razdoblju izvješće je pročitala Martina Čiković, koja je istakla doprinos elektrinih darivatelja krvi u lancu solidarnosti u darivanju krvi, ali i veliki postotak darivatelja obzirom na broj zaposlenih.

Skupu su se obratili i gosti, Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koja je pohvalila rad Društva i ponovila rezultate koje u darivanju krvi postiže GD CK Koprivnica, Ljiljana Šajatović-Ivanković potpredsjednica GDCK Koprivnica koja  je istakla preko 8000 krvnih pripravaka koje su utrošene za liječenje pacijenata u našoj bolnici, te direktor HEP-a Koprivnica Goran Pakasin koji je pohvalio rad Društva iako je sve manje zaposlenih i novozaposlenih u poduzeću. Svi su zaželjeli i dalje uspješan rad Društva, a darivateljima krvi i dalje dobro zdravlje.

Dodijeljena su priznanja za jubilarni broj darivanja krvi, a uručila ih je Ljiljana Šajatović- Ivanković.

Za 25 darivanja krvi priznanja su primile Anka Cirkvenec i Biljana Galić, a za 10 darivanja krvi Ljubica Jalžečić.

Od muškaraca za 30 darivanje krvi priznanja su primili Dejan Kuparić i Mladen Loparić, za 10 darivanja Goran Bratanović i Renato Vencl, te za 1 i više darivanja Berislav Markešić.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content