Dan civilne zaštite obilježen prijemom Stožera u županiji

Dobrovoljni darivatelji krvi HEP Koprivnica održali svoju Skupštinu
05/03/2018
Naša predstavnica Sandra Krznarić izabrana u Odbor mladih HCK
06/03/2018

KOPRIVNICA-U prostorima Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 1. ožujka 2018. godine održana je sjednica Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, kojom je ujedno obilježen Međunarodni dan civilne zaštite i Nacionalni dan civilne zaštite Republike Hrvatske.

Članovima Stožera za civilnu zaštitu obratio se župan Darko Koren koji je podsjetio na krizne situacije koje su obilježile prijašnje godine, poput poplava i migrantske krize, gdje su sustav civilne zaštite i sve službe koje u njemu djeluju pokazali svoju odličnu organiziranost, pripremljenost i znanje. Predstavnicima žurnih službi uputio je čestitke te im zahvalio na predanom radu i dosadašnjoj suradnji.

Načelnik Stožera Ratimir Ljubić uputio je čestitke i zahvale svim predstavnicima službi te je najavio obavezno osposobljavanje članova Stožera temeljem Zakona o sustavu civilne zaštite. Ravnateljica županijskog i gradskog društva Crvenog križa Adela Sočev kao članica Stožera Civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije također je sudjelovala u radu sjednice te je informirala članove Stožera o stanju na terenu i aktivnostima koje je GD CK Koprivnica poduzeo u vrijeme velikih hladnoća, a na području 11 općina koje pokriva GDCK Koprivnica

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content