Dobitnici tombole u posjetu Koprivnici i Renesansnom festivalu

Voditelji podmlatka i mladih na edukaciji o Suzbijanju trgovine ljudima i prvoj pomoći
31/08/2015
U Super Konzumu nova akcija za Socijalnu samoposlugu
04/09/2015

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina je od 01. do 30. travnja 2015. priredilo tombolu pod nazivom “3 x 130 nagrada za 130 godina”, a održana je u svrhu uređenja-dovršenja edukacijskog centra za mlade i osobe treće životne dobi.
Ukupno je osigurano 390 nagrada, a jedna, koja je osigurana posredstvom Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, bilo je noćenje za 2 osobe s doručkom u hotelu Zlatan i Marinela, tijekom Renesansnog festivala u Koprivnici.
Dobitnici nagrade bili su Mario i Valerija Kiseljak iz Krapine koje su dočekali predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica te ih upoznali sa znamenitostima Grada Koprivnice i proveli gradskim bedemima u Koprivnici gdje se već 10. godinu za redom održala manifestacija Renesansni festival koji svake godine broji sve više posjetitelja. Mario i Valerija su sa zanimanjem popratili priređene programe, obišli štandove gdje su kupili suvenire, isprobali neka od jela koja su se nudila u doba Renesanse te poručili da će se vratiti i iduće godine.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content