U Super Konzumu nova akcija za Socijalnu samoposlugu

Dobitnici tombole u posjetu Koprivnici i Renesansnom festivalu
01/09/2015
U Super Konzumu prikupljeno oko 90 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu
05/09/2015

Memorandum - header

KOPRIVNICA –  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije kroz program Razvoj ljudskih potencijala.
U sklopu projekta organiziramo akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu 5. rujna 2015. u prodavaonici Super Konzum, Ulica kneza Domagoja 5 u Koprivnici.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i udruge „Rad na dar“ prikupljati će dobrovoljne donacije od građana u vremenu od 9 do 13 sati.

Stoga pozivamo sugrađane, koji su u mogućnosti, da se odazovu akciji te pomognu onima kojima je potrebno, donacijom brašna, ulja, šećera, tjestenine, konzervi, dječje hrane i ostalih namirnica. Prehrambene namirnice i higijenske potrepštine mogu se donirati i u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji!

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content