Darivatelji krvi Podravke na izletu u Trogiru

Mlade članice Crvenog križa Koprivnica sudjelovale u Kampu Junior spasilac u Kostreni
10/07/2017
Naši djelatnici primili diplome za izradu EU projekata i majstorski ispit
11/07/2017

KOPRIVNICA – Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke okuplja najveći broj darivatelja krvi od svih aktiva, a isto tako tijekom godine najviše doza dragocjene tekućine prikupi se na akcijama u Podravki. U znak zahvale dijelu dobrovoljnih darivatelja krvi, Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke, kojem je na čelu Ines Kukec Šestak, organizirala je dvodnevni izlet u Trogir, a prijevoz za darivatelje omogućila je Podravka.

Darivatelji su se tako imali prilike družiti i opustiti, a tijekom vikenda, 8. i 9. srpnja, poslužilo ih je lijepo vrijeme za kupanje. Izletnici su posjetili i razgledali Trogir te su kazali kako jedva čekaju novo druženje.

U planu rada dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke je godišnja skupština koja će se održati na jesen, a već u srpnju od 17.- 21. pred nama su akcije dobrovoljnog darivanja krvi na kojima će darivatelji ponovo zasigurno pokazati svoju plemenitost. Akcije su u srijedu 19. srpnja od 13 do 16 sati u Tvornici Vegeta i Podravka jela, u četvrtak 20. srpnja od 12 do 16 sati u A. Starčevića i u petak 21. srpnja od 12 do 16 sati u Belupu.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content