Naši djelatnici primili diplome za izradu EU projekata i majstorski ispit

Darivatelji krvi Podravke na izletu u Trogiru
11/07/2017
U Kauflandu prikupljeno 65 kilograma hrane i higijenskih potrepština
12/07/2017

KOPRIVNICA – U sjedištu Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak 10. srpnja 2017. godine svečano su uručene diplome za 7 kandidata koji su u Učilištu Pouka županijske Obrtničke komore uspješno završili usavršavanje za poslove voditelja za izradu i provedbu EU projekata te 32 kandidata koji su uspješno položili majstorske ispite za razna obrtnička zanimanja. Među njima bila su dva zaposlenika GD CK Koprivnica, Antonija Habajec i Kristijan Kolarek.

Suradnica za humanitarne poslove i koordinaciju volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Antonija Habajec, nakon odslušanih 156 sati edukacije za poslove voditelja za izradu i provedbu EU projekata, uspješno je položila završni ispit. Novostečena znanja uvelike će koristiti i njoj i Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica s obzirom da od 1. rujna kreće provedba EU projekta Volimo volontiranje za koji su nam odobrena bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kune.

Kristijan Kolarek, glavni kuhar u Pučkoj kuhinji GD CK Koprivnica, uspješno je položio majstorski ispit za zvanje kuhara. Ovime je GD CK Koprivnica omogućeno stručno osposobljavanje mladih kuhara te je otvorena mogućnost za praksu učenicima koji se školuju za kuhare. U GD CK Koprivnica je trenutno jedan kuhar na stručnom osposobljavanju.

Zahvalu svim polaznicima što su se odlučili za ove programe uputio je župan Darko Koren koji je ujedno i uručio priznanja te tajnik  županijske Obrtničke komore Božo Barać.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content