Mlade članice Crvenog križa Koprivnica sudjelovale u Kampu Junior spasilac u Kostreni

U Kauflandu akcija za Socijalnu samoposlugu
07/07/2017
Darivatelji krvi Podravke na izletu u Trogiru
11/07/2017

KOSTRENA – U organizaciji Društva Crvenog križa Primorsko – goranske županije i Službe spašavanja života i djelovanja u kriznim situacijama  je od 26. lipnja do 02. srpnja 2017. godine održan Junior spasilac Kamp u Kostreni u odmaralištu Saveza izviđača Rijeke Esperantodomo. Temeljem iskazanog zalaganja, truda u stjecanju znanja i sposobnosti tijekom osnovnog tečaja Junior spasilac, pozivaju se pojedini učenici u Ljetni kamp na druženje i razne radionice, a iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica sudjelovale su Iva Morić i Ivana Obran.

Tijekom boravka mladi su sudjelovali u radionicama vezanim uz Crveni križ, organizirani su im brojni sportski, kreativni i zabavni sadržaji te šetnje, izleti i svakodnevni odlasci na more. Osim toga sudjelovali su na podizanju Plave zastave u Svežnju, a svoju ulogu na plažama zorno su prikazali pokaznom vježbom spašavanja iz mora. Također su se družili s članovima Plivačkog kluba Kantrida gdje su za polaznike kampa odrađene preventivne radionice “Nauči kodeks sigurnosti na vodi”, a polaznici su odradili i plivački dio u bazenu.
Voditelj kampa je bio Nikola Mrđen  u suradnji sa stručnim timom sastavljenim od volontera i profesionalnih djelatnika Crvenog križa.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content