Dani EU fondova obilježavaju se i u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica

GDCK Koprivnica i DCK Koprivničko – križevačke županije sudjelovali u proslavi 140. rođendana Hrvatskog Crvenog križa
07/05/2018
U Tjednu Crvenog križa otvaramo svoja vrata, pripremamo roštilj za korisnike i primamo učenike u podmladak
08/05/2018

KOPRIVNICA – U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ koji se održavaju u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Stoga će i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjelovati u obilježavanju i to Danom otvorenih vrata Socijalne samoposluge 09. svibnja 2018. od 10 do 14 sati kada će svi zainteresirani moći vidjeti na koji način radi naša Socijalna samoposluga. Također ćemo predstaviti EU projekt „Volimo volontiranje“  financiran iz Europskog socijalnog fonda čiji smo nositelj, a provodi se od 01. rujna.2017. godine do 31. kolovoza 2019. Svi zainteresirani su dobrodošli u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica gdje će moći čuti informacije o projektu, aktivnostima koje se provode u sklopu projekta te mogućnostima volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content