Obilježavanje Tjedna Crvenog križa

Umirovljenice iz Kluba “Volonter penzioner” uživale u Križevcima
06/05/2022
Edukacija o učinkovitoj potrošnji hrane i energije u sklopu projekta “Centar za pomoć u kući Koprivnica”
10/05/2022

KOPRIVNICA – U Tjednu Crvenog križa od 8. do 15. svibnja Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica će organizirati niz aktivnosti. Nakon trogodišnje stanke učenici svih prvih razreda osnovnih škola s područja našeg djelovanja bit će primljeni u podmladak društva, na prigodnim svečanostima. U srijedu, 11. svibnja 2022. godine sudjelujemo u nacionalnoj kampanji “Hrvatska volontira” pod sloganom “Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost”, stoga ćemo korisnicima Socijalne samoposluge dijeliti platnene torbe. Tijekom cijelog Tjedna Crvenog križa intenzivno ćemo u trgovačkim centrima prikupljati donacije za svoju Socijalnu samoposlugu.

Već tradicionalno, u Tjednu Crvenog križa od 8. do 15. svibnja u Kauflandu provodimo akciju “Vaš dar za pravu stvar”. Na ulazu će biti postavljene košare u kojima kupci mogu ostaviti svoje donacije za Socijalnu samoposlugu, s tim da će tih dana od 9 do 13 sati u Kauflandu biti i naši volonteri. Kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije. Prehrambene i higijenske proizvode za koprivničku Socijalnu samoposlugu volonteri će prikupljati i u Robnom centru KTC i to u ponedjeljak, 9. svibnja 2022. godine u vremenu od 9 do 13 sati. Pozivamo sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naravno, svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 u vremenu od 7 do 15 sati. Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content