Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici

Završene edukacije u sklopu projekta „Socijalna košarica“
24/06/2015
U Robnom centru KTC u Koprivnici prikupljeno više od 100 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
29/06/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a s provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.
U sklopu projekta provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice pa će tako u subotu 27. lipnja volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge Rad na dar prikupljati dobrovoljne donacije u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog 15.
Stoga molimo sve sugrađane koji se ove subote nađu u KTC-u u vremenu od 9 – 13 sati da obrate pažnju na naše vrijedne volontere te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština i na taj način pridonesu ovoj akciji.
Unaprijed i od srca zahvaljujemo na svakoj donaciji.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content