Završene edukacije u sklopu projekta „Socijalna košarica“

Prikupljeno oko 180 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
23/06/2015
Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici
26/06/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Radionicama „Upravljanje ljudskim resursima“ te „Razvoj novih socijalnih usluga“ završene su edukacije u sklopu projekta „Socijalna košarica“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica.
U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka od 26. do 28. svibnja 2015. u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica održana je edukacija pod nazivom „Upravljanje ljudskim resursima“, a od 18. do 20. lipnja 2015. „Razvoj novih socijalnih usluga“ koje su održale Sanja Ostroški i Vlatka Vincetić.
Edukacije su bile namijenjene djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica te članovima udruge „Rad na dar“ koji sudjeluju na projektu „Socijalna košarica“.
Cilj edukacija je bio upoznavanje djelatnika i članova Udruga sa načinima upravljanja ljudskim resursima što ujedno znači bolju kvalitetu i organizaciju rada, rješavanje konfliktnih situacija, poboljšanje međusobne komunikacije, ali i komunikacije s krajnjim korisnicima te na koji način osmisliti neke nove socijalne usluge koje bi pridonijele što učinkovitijem radu Udruga, a samim time pozitivno utjecale i na projekt „Socijalna košarica“.
Na edukacijama je sudjelovalo 10-ak djelatnika Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i članova Udruge „Rad na dar“.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content