Adela Sočev u radnoj skupini za odabir najvolontera godine

Prijem kod župana Darka Korena za višestruke darivatelje krvi
27/10/2017
Akcijom Solidarnost na djelu prikupljeno je 79.981,42 kuna
03/11/2017

KOPRIVNICA – Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica sudjelovala je na prvoj sjednici V. saziva Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva održane 26. listopada 2017. godine u prostorijama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Nacionalni odbor za razvoj volonterstva zalaže se za promicanje i razvoj volonterstva i unapređenje položaja volontera u društvu. Također, odlučuje o dodjeli Državne nagrade za volontiranje, prati provedbu Etičkog kodeksa volontera te provodi i prati mjere i aktivnosti određenih Zakonom o volonterstvu. Sukladno predloženom Dnevnom redu sjednice, nakon usvojenog Poslovnika Nacionalnog odbora, izabrana je nova predsjednica Nives Ivelja , predstavnica Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.
Nacionalni odbor na prvoj sjednici raspravljao je o raspisivanju javnog poziva za Državnu nagradu za volontiranje, a u radnu skupinu za odabir kandidata za državnu nagradu, među tri člana, izabrana je Adela Sočev.
Na sjednici je bio i Robert Vulić, inače volonter koprivničkog Crvenog križa, a u Nacionalnom odboru predstavnik Hrvatske zajednice županija.

hck
hck

Odgovori

Skip to content