Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA

Đurđica Trbus nova predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije
16/02/2021
Održana prva edukacija u sklopu projekta ‘Centar za pomoć u kući Koprivnica’
19/02/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 20. veljače 2021. od 9 do 13 sati. U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu sudjelovat će volonteri koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije.

Pozivamo sve sugrađane i posjetitelje Shopping centra SUPERNOVA da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo građanima na svim donacijama. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.  Sve akcije prikupljanja donacija provode se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U akciji prikupljanjima sudjeluju umirovljenici – volonteri koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Stoga pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content