Za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru KTC prikupljeno 264 kilograma hrane

Članovi Kluba dijabetičara ”Slatko srce” na kampu u Pagu
06/09/2021
Darivatelji krvi Podravke na izletu u Trogiru
08/09/2021

KOPRIVNICA – Čak 264 kilograma hrane donirali su građani tijekom četverosatne akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak, 6. rujna u Trgovačkom centru KTC. Volonterke su kupcima dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale brašno, ulje, rižu, tjesteninu, konzerve, šećer, sol i ostalu hranu. Zahvaljujući donacijama, Gradsko društvo Crvenog križa i ovaj tjedan može u Socijalnoj samoposluzi organizirati podjelu paketa sugrađanima u potrebi.

Zahvaljujemo kupcima KTC-a na odličnom odazivu ovoj akciji te svima ostalima na donacijama i pomoći, jer – na žalost – mnogo je onih kojima je potrebna pomoć. Svoje donacije uvijek možete donijeti u naše sjedište, u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 u vremenu od 7 do 15 sati.

U prikupljanju donacija u trgovačkim centrima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content