Za Socijalnu samoposlugu u Supernovi prikupljeno 141 kg hrane i 44 higijenskih proizvoda

U osnovnim školama nakon dvije godine ponovo prijemi u pomladak Crvenog križa
20/05/2022
Predsjednik Republike Hrvatske odlikovao dobrovoljne darivatelje krvi
25/05/2022

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je u subotu, 21. svibnja Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo u Shopping centru Supernova prikupljeno je 141 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 44 komada higijenskih potrepština.
Zahvaljujemo na vrijednim donacijama i pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju i u budućim akcijama. A svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.
U prikupljanju su sudjelovale volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi.
Među volonterima koji su prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content