Građani u Supernovoj za Socijalnu samoposlugu donirali 228,5 kg hrane i 51 higijenski proizvod

Za Socijalnu samoposlugu građani u KTC-u donirali 82,5 kg hrane i 11 proizvoda za higijenu
14/03/2023
Dobrovoljni darivatelji krvi u ožujku dali 480 doza, njih čak 33 dalo krv prvi put
18/03/2023

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je u subotu, 18. ožujka 2023. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Građani su donirali 302 različita prehrambena proizvoda ukupne težine 228,5 kilograma, te 51 proizvod za higijenu. Zahvaljujemo svima koji su pomogli!

U prikupljanju u Supernovoj sudjelovale su volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, članica našeg Kluba Volonter penzioner. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije. Zahvaljujući ovakvim akcijama i ostalim donacijama svakog tjedna možemo pripremiti humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane u potrebi.

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content