Volonteri “Volonterskih grupa” družili se u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica

U KTC-u u Koprivnici održati će se 15. ovogodišnja akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
23/08/2018
U Robnom centru KTC prikupljeno 170 kilograma raznih prehrambenih namirnica
25/08/2018

Koprivnica – Članovi “Volonterskih grupa” triju osnovnih škola: Braće Radića, Antuna Nemčića Gostovinskog i Đure Estera, 22. kolovoza 2018. godine u 9 sati okupili su se u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje su se zajedno sa svoji mentorima, koordinatoricama projekta ‘Volimo volontiranje’ i ravnateljicom Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prisjetili Ljetne škole Crvenog križa u Novom Vinodolskom (18. – 22. 6. 2018.). Tom su prigodom izradili zajedničku Power point prezentaciju o najljepšim i najinteresantnijim trenutcima s Ljetne škole. U prezentaciju su uključili najbolje fotografije te najpopularnije i najsmješnije uzrečice koje su koroistili tijekom boravka u Ljetnoj školi.

Učenicima, članovima volonterskih grupa, najavljene su i aktivnosti vezane za otvaranje “Volonterskih točaka” u njihovim školama na početku školske godine 2018./2019.

Nakon ugodnog druženja uz smijeh i igru, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, Adela Sočev, malim je volonterima podijelila prigodne diplome za sudjelovanje u Ljetnoj školi Crvenog križa.

Okupljanje je osnažilo i produbilo prijateljstvo malih volontera, razvijalo njihovu kreativnost, potaknulo ih na daljnje angažiranje oko volonterskih aktivnosti te ih motiviralo za jačanje suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content