Volonteri Crvenog križa pomažu stanarima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Zaštita zdravlja od vrućine- preporuke za javnost
29/06/2020
Predstavili smo projekt Centar za pomoć u kući vrijedan 15 milijuna kuna
03/07/2020

KOPRIVNICA –  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provodi hvala vrijednu akciju pomoći stanarima u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Zbog epidemije uzrokovane koronavirusom COVID 19 i strogih epidemioloških mjera stanarima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica zabranjeno je napuštanje zgrade doma pa nisu u mogućnosti otići do trgovine po potrepštine koje ne mogu nabavit u domu.

Kako bi olakšali starijim sugrađanima boravak u izolaciji, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uz pomoć svojih volontera dva puta tjedno, utorkom i petkom, odlazi u nabavku potrepština koje su stanari naručili.

Svoje narudžbe i novac korisnici doma predaju na recepciji , a volonteri Crvenog križa po primitku narudžbi odlaze u kupnju, a po završetku kupnje proizvode koje su kupili i ostatak novca u vrećicama vraćaju djelatnicima doma na ulazu u Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica, koji prosljeđuju vrećice do krajnjih korisnika.

Voće i slatkiši su najčešće želje naših najstarijih sugrađana, a da naši volonteri odlično obavljaju posao govore pohvale i zadovoljna lica korisnika te svakim danom sve više narudžbi.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content