Kroz projekt Volonter penzioner umirovljenici redovito vježbaju

Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u smo prikupili 122 kg hrane i 23 proizvoda za higijenu
16/01/2023
Dobrovoljni darivatelji u siječnju dali 464 doze krvi, novi jubilarci Šestanj i Restović
21/01/2023

KOPRIVNICA – Poticanje tjelesne aktivnosti dio je raznovrsnog programa koji Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica svakodnevno organizira za umirovljenike uključene u projekt Volonter penzioner. U ovim zimskim mjesecima stariji sugrađani se mogu razgibati svakog utorka u Starigradu, gdje pilates i joga vježbe istezanja i opuštanja vodi trenerica Sandra Petak. Pozivamo umirovljenike koji traže način za poboljšanje i održavanje fizičke aktivnosti da dođu na treninge u Dom kulture u Starigradu utorkom u 15,45 sati.

Uz te treninge, za umirovljenike organiziramo odlazak na Gradske bazene Cerine, treninge u prostorijama Kluba Volonter penzioner, različite šetnje u prirodi, nordijsko hodanje i druge oblike rekreacije. Više informacija o rekreativnim i svim ostalim programima koje GDCK Koprivnica provodi u sklopu projekta Volonter penzioner možete dobiti na 091-260-0066.

Ako ste u mirovini, a niste član Kluba Volonter penzioner, pridružite nam se te ugodno, korisno i zabavno provodite svoje slobodno vrijeme!

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content