Utorak u Klubu “Volonter penzioner” u znaku rekreacije i vježbanja

Još 72 darivatelja u ponedjeljak dala krv, ukupno smo u veljači prikupili 386 doza
22/02/2022
Edukacije o dijabetesu u školama u Koprivničkom Ivancu i Drnju
28/02/2022

KOPRIVNICA – Za članove Kluba umirovljenika “Volonter penzioner” ovaj utorak, 22. veljače 2002. godine bio je dan za vježbanje i rekreaciju. Pod stručnim vodstvom educiranih trenerica dio ih je vježbao u prostorijama Kluba, a dio u Domu kulture u Starigradu, dok ih se nekoliko odlučilo za rekreaciju na Gradskim bazenima Cerine.

Poticanje tjelesne aktivnosti dio je raznovrsnog programa koji svakodnevno organiziramo za umirovljenika, a svi programi su besplatni. Ako ste u mirovini, a niste član Kluba “Volonter penzioner”, pridružite nam se te ugodno, korisno i zabavno provodite svoje slobodno vrijeme! Za dodatne informacije nazovite 091-260-0066.

Projekt “Volonter penzioner” sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content