Uoči blagdana u TC Supernova i KTC-u za Socijalnu samoposlugu smo prikupili 374 kilograma hrane

Dobrovoljni darivatelji krvi u Tjednu solidarnosti dali 473 doze dragocjene tekućine!
17/12/2021
Školski kolege malih dijabetičara učili o toj bolesti
20/12/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je posljednje dvije akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima uoči blagdana. Za Socijalnu samoposlugu građani su u TC Supernova u Koprivnici u subotu, 18. prosinca 2021. godine donirali 171 kilogram različitih prehrambenih namirnica i 55 komada higijenskih potrepština, dok su u Robnom centru KTC u Koprivnici u košarama naših volontera u ponedjeljak, 20. prosinca ostavili 203 kilograma hrane i 27 komada higijene.

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i tako nekome u potrebi učine blagdane radosnijima.

U protekla dva tjedna koprivnički Crveni križ je u trgovačkim centrima i od različitih donatora prikupili oko dvije i pol tone hrane i mnogo higijenskih proizvoda te je u tijeku podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u Koprivnici i okolnim općinama.

Među volonterima GDCK Koprivnica koji sudjeluju u prikupljanjima donacija i podjelama paketa u Socijalnoj samoposluzi su umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content