Uoči blagdana prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu još u Supernova centru i KTC-u

U Kauflandu prikupljeno više od 1,5 tone prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
17/12/2021
Dobrovoljni darivatelji krvi u Tjednu solidarnosti dali 473 doze dragocjene tekućine!
17/12/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uoči blagdana organizira još dvije akcije prikupljanja prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za svoju Socijalnu samoposlugu. Naši volonteri će u TC Supernova u Koprivnici biti u subotu, 18. prosinca 2021. godine u vremenu od 9 do 13 sati te u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 20. prosinca od 9,30 do 13,30 sati. Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da učine dobro djelo, doniraju hranu ili higijenu, jer te ćemo proizvode u idućih par dana podijeliti potrebitima.

U proteklih 10-ak dana prikupili smo više od dvije tone hrane i mnogo higijenskih proizvoda u trgovačkim centrima i od različitih donatora te je u tijeku podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u Koprivnici i okolnim općinama. Hvala svima koji su pomogli ili će to učiniti!

Među volonterima GDCK Koprivnica su umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. do 19. listopada 2023. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

 

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content