Uoči blagdana dvije akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu

Projekt „Volonter penzioner“: umirovljenici razgledali Muzej prehrane i prisjetili se prošlosti
24/03/2021
Dr. Dražen Sačer izabran u Glavni odbor Hrvatskog Crvenog križa
26/03/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa organizira idućih dana akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA i Robnom centru KTC u Koprivnici. U akcijama će sudjelovati volonteri, koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije.

U Shopping centru SUPERNOVA volonteri će biti u subotu, 27. ožujka od 9 do 13 sati, dok će se preduskršnja akcija u Robnom centru KTC u Koprivnici odvijati u ponedjeljak, 29. ožujka u vremenu od 9 do 13 sati. Akcije prikupljanja donacija provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

Uoči blagdana pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi onima koji su u potrebi na području Koprivnice. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama.

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa potrebitima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content