Učenici Osnovne škole “Braća Radić” prikupili oko 500 kg prehrambenih proizvoda

Gradonačelnik Jakšić i ove godine upriličio božićni ručak za korisnike Pučke kuhinje
13/12/2018
U shopping centru SUPERNOVA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu
14/12/2018

Učenici Osnovne škole „Braća Radić“, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, prikupljali su prehrambene namirnice i higijenske potrepštine na Volonterskoj točki u svojoj školi. Akcija prikupljanja osmišljena je u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’, a sve donacije namijenjene su za socijalno potrebite sugrađane.

Naši vrijedni i susretljivi volonteri marljivo su u srijedu 12. prosinca 2018. prikupljali donacije i odlagali u košaru sve donirano. Njihovi plemeniti školski prijatelji i kolege bili su vrlo darežljivi te donirali oko 500 kg različitih prehrambenih namirnica i 153 komada higijenskih potrepština.

Sve će donacije biti podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, partnera u projektu i naših vrijednih volontera zahvaljujemo svima na ovoj nesebičnoj gesti humanosti i solidarnosti!

Projekt ‘Volimo volontiranje’, u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content