U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA održati će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje

Vlado Varga krv je dao 100. puta!
13/02/2018
Predstavljen projekt ‘Volimo volontiranje’ na roditeljskom sastanku OŠ „Braća Radić“ Koprivnica
16/02/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj, u suradnji s partnerima, Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’ provodi projekt ‘Volimo volontiranje’ financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 1.166.365,04 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisan je 25. svibnja 2017., a  provedba je započela 01. rujna 2017.

U sklopu projekta u planu je provođenje akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. Stoga će i ove subote 17. veljače volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’ prikupljati donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u shopping centru SUPERNOVA od 09 do 13 sati.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nam u Socijalnoj samoposluzi nedostaje: ulje, riža, konzerve, tjestenina i raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši). Doniranjem navedenih namirnica možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content