Predstavljen projekt ‘Volimo volontiranje’ na roditeljskom sastanku OŠ „Braća Radić“ Koprivnica

U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA održati će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta Volimo volontiranje
15/02/2018
U veljači dobrovoljni darivatelji krvi dali 404 doze krvi!
16/02/2018

Koprivnica – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj, u suradnji s parterima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar”, Osnovnom školom „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, Osnovnom školom „Đuro Ester“ Koprivnica i Osnovnom školom „Braća Radić“ Koprivnica provodi projekt „Volimo volontiranje“ “, financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 1.166.365,04 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisan je 25. svibnja 2017., a  provedba je započela 01. rujna 2017. Projekt „Volimo volontiranje“ predstavljen je na roditeljskom sastanku u Osnovnoj školi „Braća Radić“ Koprivnica.

Informiranje roditelja održalo se je 15. veljače u Osnovnoj školi „Braća Radić“ Koprivnica s ciljem pružanja informacije o projektu „Volimo volontiranje“ kao i mogućnostima volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

U cilju kvalitetnijeg informiranja roditelja izrađen je letak o volonterstvu i Projektu koji se podijelio roditeljima, kako bi saznali informacije gdje i kako se zainteresirani mogu javiti za volontiranje. Na roditeljskom sastanku je prisustvovalo 80-tak roditelja.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content