U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 250 kilograma hrane i 31 komad higijenskih potrepština

U veljači dobrovoljni darivatelji krvi dali 404 doze krvi!
16/02/2018
Najava edukacije ‘Razvijanje socijalnih i komunikacijskih vještina volontera’
17/02/2018

KOPRIVNICA – U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA provedena je druga akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) u ukupnom iznosu bespovratnih sredstava od 1.166.365,04 kune, a s provedbom projekta započelo se 01. rujna 2017. godine.

Akcija je održana u subotu 17. veljače 2018. godine uz pomoć volonterki Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko – križevačke županije ‘Rad na dar’ koje su na ulazu u trgovinu dijelile letke s popisom namirnica koje se mogu donirati te je tom prilikom prikupljeno 250 kilograma prehrambenih namirnica i 31 komad higijenskih potrepština.

Sve prikupljeno biti će podijeljeno našim korisnicima slabijeg imovinskog stanja i to u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Također, ako se želite priključiti volonterskim aktivnostima u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ slobodno nam se javite na telefon 048/642193 ili na mail adresu: volonteri@hck-koprivnica.hr

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content