Najava edukacije ‘Razvijanje socijalnih i komunikacijskih vještina volontera’

U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 250 kilograma hrane i 31 komad higijenskih potrepština
17/02/2018
Održana edukacija ‘Razvijanje socijalnih i komunikacijskih vještina volontera’
20/02/2018

 

Koprivnica – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj, u suradnji s parterima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar”, te osnovnim školama „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, „Đuro Ester“ Koprivnica i „Braća Radić“ Koprivnica provodi projekt „Volimo volontiranje“ “, financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 1.166.365,04 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisan je 25. svibnja 2017., a  provedba je započela 01. rujna 2017.

U sklopu Projekta organiziramo edukaciju:

RAZVIJANJE SOCIJALNIH I KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA VOLONTERA

koja će se održati 19. veljače 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 17 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, B. Radića 7, Koprivnica

Radionica je namijenjena volonterima kako bi unaprijedili komunikacijske vještine na terenu u radu s korisnicima volonterskog rada, odnosno da steknu osnovne informacije o komunikacijskim i socijalnim vještinama, a kako bi im se ukazalo na važnost predmetnih vještina u interakciji s organizatorom volontiranja i korisnicima volonterskog rada te u suradnji s drugim volonterima.

Svi zainteresirani za dodatne informacije za volontiranje ili za projekt „Volimo volontiranje“ mogu se javiti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ili na broj 048/642 193.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content