U shopping centar SUPERNOVA prikupljeno 230 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U shopping centar SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu
14/07/2017
Andrija Krčma krv  dao 100. puta!
19/07/2017

KOPRIVNICA – U  subotu 15. srpnja 2017. godine uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centRU SUPERNOVA gdje su naši sugrađani donirali 230 kilograma raznih namirnica za potrebe Socijalne samoposluge. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć uvijek vrijednih volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu u trgovinu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije, a oni su kao i uvijek bili darežljivi te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena obiteljima s područja grada Koprivnice, a u prostorima Gradskog društva Crvenog križa odnosno Socijalnoj samoposluzi. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content