U shopping centar SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu

Akcije dobrovoljnog davanja krvi od 17. do 21. srpnja 2017. u Koprivnici
14/07/2017
U shopping centar SUPERNOVA prikupljeno 230 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu
17/07/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ovog vikenda, 15. srpnja 2017., na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam potrebne, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: tjestenina, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu i humanost.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content