U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 170 kilograma hrane i 69 komada higijenskih potrepština

Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u kolovozu davatelji krvi dali 417 doza!
18/08/2017
Susret dobrovoljnih davatelja krvi Koprivnice i Rijeke
29/08/2017

KOPRIVNICA – U  subotu 19. kolovoza 2017. godine vrlo uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA gdje su naši sugrađani donirali oko 170 kilograma hrane i čak 69 komada higijenskih potrepština! Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć vrijednih volontera bez kojih uistinu ne bi bilo moguće provoditi ovakve akcije.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu u trgovinu su dijelili letke prema kojima su zainteresirani mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovog puta bili darežljivi te donirali: brašno, ulje, tjesteninu, šećer, rižu, sol i higijenske potrepštine. Stoga ovim putem zahvaljujemo svima na donacijama.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje svaku srijedu pozivamo obitelji s područja grada Koprivnice koji su korisnici Socijalne samoposluge. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te i ovaj put pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content