U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 110 kilograma hrane I 10 komada higijenskih potrepština

Iz akcije Solidarnost na djelu podijeljeno 491 pari tenisica školarcima
20/12/2019
Podravsko srce pokazalo svoju veličinu i u mjesecu darivanja
24/12/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 21. prosinca 2019. godine organiziralo i provelo  akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERONOVA KOPRIVNICA. Uz veliku pomoć  volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno 110  kilograma raznih prehrambenih namirnica te 10  komada higijenskih potrepština.

Donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili široke ruke, biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovim putem također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene namirnice, ili higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Trgovački centar Supernova, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Svim našim donatorima, volonterima, korisnicima, svim ljudima velikog srca želimo sretan i blagoslovljen Božić te svako dobro u Novoj 2020. godini.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content