U shopping centru SUPERONOVA KOPRIVNICA održati će se akcija za Socijalnu samoposlugu

Više od 300 učenika prvih razreda primljeno u podmladak Crvenog križa
15/05/2019
U svibnju dobrovoljni darivatelji krvi dali 391 dozu krvi!
17/05/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu 18. svibnja 2019., namirnice će se prikupljati u shopping centru SUPERONOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.
Volonteri će kod ulaza u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati za potrebe Socijalne samoposluge te na taj način pomoći onima kojima je najpotrebnije.
Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta „Volimo volontiranje“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’
Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content