U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu

Udruga Podravkinih volontera Puls organizirala prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu
21/03/2018
Predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica posjetili sjedište Crvenog križa Katalonije u Barceloni
21/03/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote, 24. ožujka 2018., namirnice će se prikupljati u shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje nedostaju, a koje mogu kupiti i donirati za potrebe Socijalne samoposluge. Trenutno nam nedostaje: ulje, riža, konzerve, tjestenina, brašno, sol i raznovrsna prehrana ( juhe u vrećicama, mlijeko, slatkiši, marmelade…). Doniranjem navedenih namirnica možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost.

Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content