U shopping centru SUPERNOVA Koprivnica još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu

Održana edukacija iz Prve pomoći i Tečaj realističnog prikaza ozljeda
15/01/2018
Na akcijama dobrovoljnih darivatelja krvi u siječnju darivatelji krvi dali 449 doza!
19/01/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i ove godine nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote, 20. siječnja 2018., na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam potrebne, a koje mogu kupiti i donirati.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: tjestenina, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), konzervirana hrana te ulje i riža. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju, brigu i humanost.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content