Održana edukacija iz Prve pomoći i Tečaj realističnog prikaza ozljeda

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi od 15. do 19. siječnja
11/01/2018
U shopping centru SUPERNOVA Koprivnica još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu
19/01/2018

STUBIČKE TOPLICE – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije organiziralo je edukaciju Prve pomoći za voditelje podmlatka i mladih s područja Koprivničko-križevačke županije kao pripremu za natjecanja iz Prve pomoći koja će se održati u ožujku. Ujedno je za 5 osoba održan tečaj za realistični prikaz ozljeda, a šminkeri su bili i manekeni za vježbu Prve pomoći voditeljima. Edukacija je održana 11. i 12. siječnja 2018. godine u Stubičkim toplicama gdje su sudjelovala 22 voditelja podmlatka i mladih iz osnovnih i srednjih škola, koji će pripremati ekipe za natjecanje.

Edukaciju iz prve pomoći održali su dr. Dražen Curman i dr. Ana Evačić, iz O.B Tomislav Bardek Koprivnica koji su i predavači prve pomoći u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. Tečaj realističnog prikaza ozljeda održale su Božica Gašpar, djelatnica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonterka Vesna Sertić koje i inače pripremaju realistični prikaz ozljeda na natjecanjima.

Gradska natjecanja održat će se 10. ožujka, međužupanijsko 14. travnja, a državno natjecanje u Vinkovcima 12. svibnja 2018. godine.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content