U shopping centru SUPERONOVA KOPRIVNICA akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Održana radionica Slučajni spasilac za odgojiteljice u dječjem vrtiću Tratinčica
15/02/2019
U veljači dobrovoljni darivatelji krvi dali 434 doze krvi!
15/02/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu 16. veljače 2019., prehrambene namirnice i higijenske potrepštine prikupljati će se u shopping centru SUPERONOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije od građana u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.

Volonteri će kod ulaza u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati za potrebe Socijalne samoposluge te na taj način pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Trenutno nam nedostaje sol, brašno, konzervirana hrana, higijenske potrepštine te raznovrsna prehrana kao što su juhe, keksi, kava, čaj.

Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta „Volimo volontiranje“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content