U Trgovačkom Centru Koprivnica u subotu 17. rujna 2016. održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Svjetski dan prve pomoći posvećen najmlađima
09/09/2016
U akcijama dobrovoljnog davanja krvi u rujnu prikupljene 503 doze krvi!
16/09/2016

U sklopu projekta “Socijalna samoposluga“” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica prikupljaju se donacije za Socijalnu samoposlugu.

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ovog vikenda u mjesecu rujnu volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljati će dobrovoljne donacije u Trgovačkom Centru Koprivnica u vremenu od 9,30– 13,30 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nam je potrebno: konzerve, šećer, dječja hrana, riža, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši) i higijenske potrepštine (sapun za ruke, šampon za kosu, higijenski sapun, zubna pasta, sredstvo za pranje suđa i prašak za rublje)

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice, a projekt je poduprijet i financijski preko projekta Grada Koprivnice  ‘Zdravi grad’. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici B. Radića 7.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

TC_Koprivnica_LOGO

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content