U Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno više od 300 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Uspješno završene akcije davanja krvi u studenome
21/11/2015
Sudjelovanje na konferenciji Mađarskog crvenog križa u sklopu Saveza Alpe Jadran
24/11/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala.

U sklopu projekta svaki tjedan organiziramo akcije prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu, a na održanoj u subotu 21. studenog u Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno je više od 300 kilograma hrane i higijenskih potrepština.

Naši sugrađani su se kao i svaki puta do sada odazvali akciji te donirali razne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine koje će biti podijeljene građanima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji te im ovim putem još jednom svima zahvaljujemo.
Do sada su u sklopu projekta održane  23 akcije na kojima je ukupno prikupljeno više od 3200 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 33.000 kuna.

21.11.2015. (2)

21.11.2015.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content