U Trgovačkom centru Koprivnica održana 32. akcija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 170 kilograma raznih namirnica

U veljači nova dva DDK u obitelji 100!
19/02/2016
Socijalnom košaricom pomoć je dobilo 1.500 građana
22/02/2016

memo landscape header

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu i to posljednja u sklopu projekta „Socijalna košarica“ koji s provedbom završava 28. veljače 2016. Akcija je održana u Trgovačkom centru Koprivnica gdje su volonteri Udruge „Rad na dar“ i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 170 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su i ovaj puta bili velikodušni te donirali razne namirnice koje će kroz Socijalnu samoposlugu, koja se nalazi u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Kroz 32 provedene akcija u sklopu projekta do sada je prikupljeno oko 4600 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti nešto manje od 50.000 kuna.

Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, a partneri na projektu su Grad Koprivnica i udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content