U Trgovačkom centru Koprivnica 23. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Korisnicima Socijalne samoposluge do sada podijeljeno 260 paketa hrane i higijenskih potrepština
19/11/2015
Uspješno završene akcije davanja krvi u studenome
21/11/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – U sklopu projekta “Socijalna košarica” koji provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, provode se tjedne akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice stoga će i ove subote 21. studenoga volonteri  Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge “Rad na dar” prikupljati dobrovoljne donacije u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8, i to u vremenu od 9 – 16 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi , a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

TC_Koprivnica_LOGO

 

memo landscape  footer

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content