U shopping centru SUPERONOVA prikupljeno 200 kilograma hrane i 32 komada higijenskih potrepština

U veljači dobrovoljni darivatelji krvi dali 434 doze krvi!
15/02/2019
Član GDCK Koprivnica Zoran Vinković izabran za predsjednika Savjeta za međunarodno pravo HCK
18/02/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 16. veljače 2019. godine organiziralo i provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta “Volimo volontiranje” u shopping centru SUPERONOVA. Uz podršku  volontera koji su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije, ukupno je prikupljeno 200 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 32 komada higijenskih potrepština!

Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili velikodušni, biti će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Akcija je organizirana u sklopu projekta “Volimo volontiranje”  financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić” i “Antun Nemčić Gostovinski” te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content